Ik stel me graag even voor

Kinesiologie Eline

Mijn naam is Eline Vaags – Hengeveld.  Ik ben getrouwd en moeder van 2 kinderen op het voortgezet onderwijs. Ik woon in het landelijk gelegen Lintelo. En heb mijn praktijk aan huis.

In 2016 werd mijn interesse gewekt voor Kinesiologie. De leer van de beweging. Wij zijn in beweging, maar ook alles in ons lichaam is in beweging.

Op dat moment was ik zelf boventallig en hield mijn werk als teamleider facilitair op te bestaan. Ik wist het even niet meer. Overspannen zat ik thuis. Door kinesiologie heb ik teruggevonden wat ik nu echt belangrijk vind. En kon ik weer luisteren naar mezelf, wat wilde ik nu echt?

De basis was een cursus Touch for Health die ik volgde bij Lilian Beeks – Vergroesen in Ruurlo. Deze eenvoudige methode liet een diepe indruk achter. Ik wilde meer weten. En zo startte ik in het najaar van 2016 de HBO opleiding tot Kinesioloog bij de Nederlandse School voor Kinesiologie (NSK). Inclusief de modulen Medische Basiskennis en Basiskennis Orthomoleculair Geneeskunde en Therapeutische Vorming. In juni 2020 ben ik afgestudeerd. Ik ben Lilian Beeks zeer dankbaar dat ze op mijn pad kwam. Wat heb ik veel van haar mogen leren. Inmiddels is zij gestopt met haar praktijk in Ruurlo. Ik heb haar stokje mogen overnemen in de Achterhoek en zet haar gedachtengoed graag voort.

Wat mij zo aanspreekt aan de methode is de eenvoud. Het luisteren naar je lichaam. Wat heeft deze te vertellen? Iedere keer opnieuw de bewustwording wat op dat moment echt belangrijk voor je is in relatie tot je klacht of doel.

Door iedere keer te luisteren naar wat je lichaam te vertellen heeft, sta je jezelf toe om het persoonlijk herstel- of ontwikkelproces aan te gaan.

Wil jij weten wat je lichaam te vertellen heeft? En wil je met jezelf aan de slag? Dan is kinesiologie iets voor jou!

Warme groet,  Eline

"Eline is een lieve en aardige vrouw. Je hebt een luisterend oor en neemt de tijd. Blij met de adviezen die ik kreeg. Ik heb weer meer energie en kan beter slapen. Ik heb geen last meer van mijn overgangsklachten."
Vrouw
48 jaar
"Ik omschrijf je als een ontzettende lieve, warme vrouw, die de kunst van het echt luisteren verstaat. De een beetje 'zweverig' werk doet, maar zelf met de beide benen op de grond staat!!"
Vrouw
35 jaar
"Eenmaal bij jou kwam er rust over me, je begreep me en liet me praten en ook huilen, wat opluchtte. Je gaf me goede adviezen, heel fijn. Je bent een fijn mens, stelt me op mijn gemak en daardoor wordt de drempel klein."
Vrouw
57 jaar

Wil je meer informatie of een afspraak maken?  Dan kun je me bellen, mailen of via het contactformulier een vraag stellen. 

Praktijk voor Kinesiologie Eline

Praktijk voor Kinesiologie Eline

Gendringseweg 31

7122 LT Aalten

T: 06-10568144

info@elinevaags.nl

 

KvK nr: 74214578

BTW nr: NL001386817B98