Access BARS®

In een tijd waar alles draait om stress, haast en zoveel mogelijk doen in zo weinig mogelijk tijd, krijgen steeds meer mensen behoefte aan rust in het hoofd. Een BARS® behandeling kan je helpen spanning uit je hoofd en lijf los te laten.

Onze hersenen worden ook wel eens vergeleken met de harde schijf van een computer. Alles wat wij mee maken in het leven wordt op deze harde schijf opgeslagen.

Volgens de BARS®-theorie bevat ons hoofd 32 energetische banen, die elk een groep gedachten en ideeën vertegenwoordigen. Raken de banen vol, dan zal de energie daarin vast komen te zitten. Er is dan geen energetische flexibiliteit meer. Deze starheid werkt door in het dagelijks leven; je staat niet open voor nieuwe dingen, je durft niet te veranderen en beschouwt alles wat niet past bij je huidig leven als onmogelijk.

Een Access BARS® sessie (hoofd-reflexologie) vindt liggend plaats, zodat je optimaal kunt ontspannen. Door zachte aanraking van deze punten, gaat de energie weer stromen en worden blokkades (vastzittende energie) in je lichaam afgevoerd. Hierdoor zal je meer ruimte in je hoofd ervaren, waardoor je nieuwe keuzes kunt maken voor wat je werkelijk wilt in je leven, zonder de oude overbodige ballast. 

Kinesiologie Eline
Acces Bars

Voor wie is een Bars sessie geschikt?

Een Bars sessie is geschikt voor iedereen die vrijer, gezonder en bewuster in het leven wil staan. Het kan een op zichzelfstaande ontspannende behandeling zijn.

Ik adviseer een Bars sessie ook als ik merk dat mensen te veel in hun hoofd zitten, in kringetjes blijven denken. En als oude patronen en/of gedachten, mogelijke stappen in verdere behandeling in de weg zitten. Het kan dan ondersteunend werken om in een vervolg behandeling stappen te kunnen zetten.

Ervaringen

"Eindelijk is mijn hoofdpijn verminderd. Alsof de druk in mijn hoofd eindelijk in beweging is gekomen"
Kinesiologie Eline
man
28 jaar
"Een BARS behandeling bij Eline is een echte aanrader. Eline ontvangt je hartelijk in een fijne, lichte praktijkruimte. BARS is heerlijk ontspannend voor je hoofd. Wel bijzonder vond ik een tinteling die door mijn arm ging op het moment dat Eline punten om mijn hoofd aanraakt. Eline is rustig en down to earth, ik voelde me op mijn gemakt. Ik kom zeker terug"
Kinesiologie Eline
vrouw
48 jaar
"Na de behandeling ervaar ik beduidend meer rust in mijn hoofd. Ik kom graag terug"
Kinesiologie Eline
vrouw
29 jaar