Vergoedingen

Consulten Kinesiologie kunnen mogelijk worden gedeclareerd bij de zorgverzekeraar. Het is afhankelijk van je aanvullende verzekering of alternatieve geneeswijze wordt vergoed. Daarvoor verwijs ik je naar de voorwaarden van je zorgverzekering. Informeer vooraf bij je zorgverzekeraar hoe je verzekerd bent, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Check hiervoor de zorgwijzer

Ik ben als volwaardig lid  aangesloten bij de VBAG (Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze) en het RBCZ/TCZ (Register Beroepsbeoefenaars Complementaire Zorg en Tuchtrecht Complementaire Zorg). Als natuurgeneeskundige met specialisatie Kinesiologie.

Algemene voorwaarden en klachtenprocedure

Op alle behandelingen zijn de algemene voorwaarden van Praktijk voor Kinesiologie Eline van toepassing. De algemene voorwaarden bevatten informatie over de Kwaliteitsstandaard en de Klachtenprocedure. Via mijn beroepsorganisatie val ik als kinesioloog onder het klacht en tuchtrecht van het TCZ.  Ook ben ik aangesloten bij Quasir (Expertisecentrum, calamiteiten en geschillen zorg en welzijn). Heb je een klacht, laat het me weten. Dan kunnen we samen kijken wat we er aan kunnen doen. Ook verwijs is je voor meer informatie naar de VBAG.      

Hiermee voldoe ik aan de eis van de Wkkgz (Wet Kwaliteit Geschillen Zorg)

VBAG