Ontdek jouw beste advieur

Maak kennis met je lijf

Soms neemt je lichaam het even van je over. Begint het pijn te doen, het is moe. Het roept om aandacht! Maar jij hebt geen tijd van luisteren. Jij wilt verder, al gaat het even wat minder. Je draaft maar door in de de flow van de dag. Je wil wel anders, maar weet even niet meer hoe dat moet?

Sta eens even stil! Hoe gaat het echt met jou?

Wees eens eerlijk? Hoelang heb jij al lichamelijke klachten en voel je je moe? Vaak heb je allerlei excuses om uit te stellen en even niet aan jezelf te denken. Iets anders is altijd belangrijker, de zorg voor jezelf komt later wel. Op het werk hebben ze je echt nodig. Je ouders worden ouder en hebben hulp nodig. En thuis komt de was ook niet vanzelf in de kast.

Laat me je wakker schudden. Die pijntjes en vermoeidheid gaan niet vanzelf over.

Ga niet door tot het helemaal niet meer gaat. Trap nu even op de rem. En neem even tijd voor jezelf. Luister NU naar je lichaam. Het verteld je al langer dat je te weinig aandacht aan jezelf geeft.

Laat mij je helpen te luisteren naar je lichaam

Je lichaam geeft niet voor niets aan dat het genoeg is. Wat mag aandacht krijgen? Wat mag je anders gaan doen om het vol te houden? En om weer plezier terug te krijgen. Gewoon weer lekker in je vel te zitten. Rust te ervaren in je lichaam het je hoofd? Te weten wat je wilt doen en wat belangrijk voor je is.

Ben je nieuwsgierig geworden, maar twijfel je nog of kinesiologie ook iets voor jou is? 

Daarvoor bied ik de mogelijkheid aan om een basisbehandeling t.w.v. € 49,50 (normale waarde 80,00 euro) met mij te boeken. 

Actie : Maak je een afspraak in de maand juni 2024 dan is je investering maar € 24,50 i.p.v. € 49,50

Wat gaan we doen?

  • We maken kennis met elkaar. 
  • Ik leg uit wat kinesiologie is en hoe ik werk met de spiertest
  • Ik hoor van jou wat je klachten zijn, of waar je graag aan wilt werken
  • Je ontvangt een basisbalans. 
  • Samen kijken we of de behandeling bij je past en maken we een plan van aanpak, waardoor jij beter kunt beslissen of mijn manier van werken bij je past.

Tijdens deze afspraak ervaar je hoe ik werk en kun je ervaren hoe jij met je klachten aan de slag kan gaan. Je krijgt waardevolle tips en oefeningen waardoor jij direct handvatten krijgt om verder te kunnen.

Jij verdient het om gelukkig te zijn en te kunnen luisteren naar de signalen van je lichaam

Dit is wat ik jou gun

Ik gun jouw minder stress. Een lichaam zonder pijntjes en niet meer zo moe. Ik gun je dat je energie overhoud om dat te doen wat je graag wilt doen. Zorgen voor een ander. De dingen doen die voor jou belangrijk zijn. Dat je weer mag vertrouwen op jezelf en doet wat goed  is voor jou.

Gun jij jezelf dat ook?

Zet dan vandaag nog de 1e stap en meld je aan voor de KENNISMAKING met jouw beste adviseur : JE LIJF