Geen overgangsklachten meer

"Ik had overgangsklachten, voelde me niet fit, was moe en zag er bleek uit. Ik sliep slecht. Je hebt me behandeld waardoor ik nu meer energie heb en beter kan slapen. En beter om kan gaan met mijn gewrichtsklachten. Kortom ik heb meer rust gekregen. De oefeningen die ik meekreeg doe ik nog steeds. Die geven me een goed gevoel. Mocht het weer nodig zijn dan kom ik graag terug"
vrouw
48 jaar

Ik was overbelast met te veel zorgen

"Als mantelzorger was ik overbelast, zorgen om mijn dochters. Het was een bijzondere ervaring de eerste keer. Ik liep huilend bij Eline binnen en ging lachend de deur uit. Na de eerste behandeling viel veel last van mijn schouders af. Na een aantal behandelingen kreeg ik mijn energie weer terug en werd ik weer mezelf.  Het is zo bijzonder wat Eline met kinesiologie behandeling kan doen. Ik ben erg blij dat ik Eline gevonden heb!"
Kinesiologie Eline
vrouw
46 jaar

Ik ben weer vol energie en mezelf!

"Via mail heb ik contact opgenomen met Eline, ik had haar praktijk gezien op mijn tijdlijn op Facebook. Zij nam persoonlijk contact op om te vragen wat precies mijn klachten waren en of ze mij kon helpen. Ik zat inmiddels al 2 jaar in een burn-out en had veel last van tinnitus (piep in mijn oren), vermoeidheid, was emotioneel en sliep slecht. Ik keek overal tegenop, had geen energie/motivatie door vermoeidheid.  Eline heeft een luisterend oor en ik voel mij op mijn gemak bij haar. Na een paar behandelingen kreeg ik weer langzaam mijn energie terug, had weer zin in mijn passie, en werd steeds meer mezelf.  Zo apart om je lichaam te voelen reageren op de behandelingen terwijl je voor je gevoel zelf niets doet ben je toch hard aan het werk.  Ik kan nu mijn droom volgen omdat ik weer vertrouwen in de toekomst heb, en genoeg energie om de opleiding te gaan volgen. Ik kan weer meerdere dingen tegelijk op een dag zonder mij daarna compleet uitgeput te voelen, zo bijzonder! Kortom ik ben weer vrolijk, mijn piep is bijna weg (is alleen nog aanwezig als ik toch te veel heb gedaan), en ik heb minder last van prikkels. Zo fijn dat ik Eline op mijn pad ben tegengekomen. Ze is heel belangstellend en houdt contact met je tussen de behandelingen door. Zonder Eline was ik nog steeds niet waar ik nu ben, ik ben weer vol energie en mezelf 🙂! "
vrouw
43 jaar

Geen migraine meer

"Na een paar sessies geen migraine meer. Slapen ging veel beter. Kortom ik zit beter in mijn vel en heb geen kort lontje meer"
vrouw
69 jaar

Ik kan me weer concentreren

"1 sessie was al voldoende. Ik kon me blijven focussen op het werk. Ook in de middag had ik energie om te blijven concentreren"
Kinesiologie Eline
man
46 jaar

Geen hooikoortsklachten meer

"Mijn eerste ervaring met kinesiologie bij Eline was heel bijzonder. Hooikoorts klachten waren de reden van de eerste sessie. In deze sessie heeft ze energetisch mijn hele energiestroom de goede kant op gestuurd. Wat super om meer innerlijke rust te voelen en steviger te staan. Na veel water drinken en een aantal behandelingen ben ik helemaal van mijn hooikoortsklachten af!"
Kinesiologie Eline hooikoorts
vrouw
33 jaar

Ik weet weer wat IK nodig heb

"Ik durf weer vrijuit te spreken. Aangeven waar ik behoefte aan heb. Ik kan weer helder naar de situatie kijken en beslissingen nemen"
vrouw
48 jaar

Mijn hoofd is weer leeg en opgeruimd

"Ik vond het fijn om naar Eline te gaan. Het was altijd heel druk in mijn hoofd, maar als ik bij Eline kwam zorgde ze dat ik de dingen die ik wou bewaren in een laatje deed en de dingen die weg moesten, die deed ze met haar handen weg toveren. Als mama en ik weer naar huis gingen was mijn hoofd weer leeg"
eigen kracht
jongen
9 jaar

Weer vertrouwen in de toekomst

"Mijn dochter was depressief en had spanningshoofdpijn. Na een aantal sessies heeft ze geen spanningshoofdpijn meer en kreeg ze langzaam haar energie weer terug. Eline nam de klachten serieus en stelde mijn dochter op haar gemak. Mijn dochter vond het zo apart om haar lichaam zo te voelen reageren tijdens de behandeling. Ze kan weer genieten van alles wat om haar heen gebeurt en heeft weer vertrouwen in de toekomst"
KInesiologie Eline
moeder van dochter
14 jaar

Geen allergische reactie meer op honden

"Onze zoon had sinds een jaar een plotselinge 𝐚𝐥𝐥𝐞𝐫𝐠𝐢𝐬𝐜𝐡𝐞 𝐫𝐞𝐚𝐜𝐭𝐢𝐞 𝐨𝐩 𝐡𝐨𝐧𝐝𝐞𝐧, waaronder niezen en traanogen. De klachten namen toe en gingen hem steeds meer belemmeren om af te spreken bij vriendjes en ook familiebezoekjes ging hij het liefst uit de weg als hij wist dat er een hond aanwezig zou zijn. Ik kreeg een tip om Eline te bellen, ik was niet bekend met kinesiologie. Eline legde op een prettige wijze en in begrijpelijke taal voor onze zoon van 10 uit wat ze ging doen en stelde hem op zijn gemak. Na de 1e behandeling werden de klachten al aanzienlijk milder, nadat hij in contact kwam met honden. En na de 2e behandeling heeft hij geen reactie meer gehad op honden. Wat verder opvalt is dat zijn 𝐡𝐨𝐨𝐢𝐤𝐨𝐨𝐫𝐭𝐬𝐤𝐥𝐚𝐜𝐡𝐭𝐞𝐧 𝐯𝐞𝐫𝐝𝐰𝐞𝐧𝐞𝐧 zijn; een erg prettige bijkomstigheid. De behandelingen lijken meer gedaan te hebben dan alleen zijn intolerantie voor honden weg te nemen. Onze zoon zit goed in zijn vel en geeft aan graag nog eens terug te gaan naar Eline. Hij heeft de behandelingen als heel prettig ervaren. Verder heeft hij een aantal fijne tips gekregen om zich beter te concentreren op school, die hij ook actief toepast. De behandelingen zijn niet alleen voor volwassenen maar ook voor kinderen heel geschikt."
jongen
10 jaar