Ervaringen

"Ik had overgangsklachten, voelde me niet fit, was moe en zag er bleek uit. Ik sliep slecht. Je hebt me behandeld waardoor ik nu meer energie heb en beter kan slapen. En beter om kan gaan met mijn gewrichtsklachten. Kortom ik heb meer rust gekregen. De oefeningen die ik meekreeg doe ik nog steeds. Die geven me een goed gevoel. Mocht het weer nodig zijn dan kom ik graag terug"
vrouw
48 jaar
"Als mantelzorger was ik overbelast, zorgen om mijn dochters. Het was een bijzondere ervaring de eerste keer. Ik liep huilend bij Eline binnen en ging lachend de deur uit. Na de eerste behandeling viel veel last van mijn schouders af. Na een aantal behandelingen kreeg ik mijn energie weer terug en werd ik weer mezelf.  Het is zo bijzonder wat Eline met kinesiologie behandeling kan doen. Ik ben erg blij dat ik Eline gevonden heb!"
Kinesiologie Eline
vrouw
46 jaar

Via mail heb ik contact opgenomen met Eline, ik had haar praktijk gezien op mijn tijdlijn op Facebook. Zij nam persoonlijk contact op om te vragen wat precies mijn klachten waren en of ze mij kon helpen. Ik zat inmiddels al 2 jaar in een burn-out en had veel last van tinnitus (piep in mijn oren), vermoeidheid, was emotioneel en sliep slecht. Ik keek overal tegenop, had geen energie/motivatie door vermoeidheid. 

Eline heeft een luisterend oor en ik voel mij op mijn gemak bij haar. Na een paar behandelingen kreeg ik weer langzaam mijn energie terug, had weer zin in mijn passie, en werd steeds meer mezelf.  Zo apart om je lichaam te voelen reageren op de behandelingen terwijl je voor je gevoel zelf niets doet ben je toch hard aan het werk. 

Ik kan nu mijn droom volgen omdat ik weer vertrouwen in de toekomst heb, en genoeg energie om de opleiding te gaan volgen. Ik kan weer meerdere dingen tegelijk op een dag zonder mij daarna compleet uitgeput te voelen, zo bijzonder! Kortom ik ben weer vrolijk, mijn piep is bijna weg (is alleen nog aanwezig als ik toch te veel heb gedaan), en ik heb minder last van prikkels. Zo fijn dat ik Eline op mijn pad ben tegengekomen. Ze is heel belangstellend en houdt contact met je tussen de behandelingen door.

Zonder Eline was ik nog steeds niet waar ik nu ben, ik ben weer vol energie en mezelf 🙂! 

– vrouw 43 jaar – 

Na een paar sessies geen migraine meer. Slapen ging veel beter. Kortom ik zit beter in mijn vel en heb geen kort lontje meer.

– vrouw 69 jaar –

1 sessie was al voldoende. Ik kon me blijven focussen op het werk. Ook in de middag had ik energie om te blijven concentreren.

– man 46 jaar –

"Een BARS behandeling bij Eline is een echte aanrader. Eline ontvangt je hartelijk in een fijne, lichte praktijkruimte. BARS is heerlijk ontspannend voor je hoofd. Wel bijzonder vond ik een tinteling die door mijn arm ging op het moment dat Eline punten om mijn hoofd aanraakt. Eline is rustig en down to earth, ik voelde me op mijn gemakt. Ik kom zeker terug"
Kinesiologie Eline
vrouw
48 jaar

Fijn om de rust van Eline te ervaren. Dat gaf vertrouwen om te leren luisteren naar mijn lichaam. En te ontdekken wat ik nodig had.

 – vrouw 53 jaar –

Ik durf weer vrijuit te spreken. Aangeven waar ik behoefte aan heb. Ik kan weer helder naar de situatie kijken en beslissingen nemen.

– vrouw 48 jaar –

Mijn eerste ervaring met kinesiologie bij Eline was heel bijzonder. Hooikoorts klachten waren de reden van de eerste sessie. In deze sessie heeft ze energetisch mijn hele energiestroom de goede kant op gestuurd. Wat super om meer innerlijke rust te voelen en steviger te staan. Na veel water drinken en een aantal behandelingen ben ik helemaal van mijn hooikoortsklachten af!

– vrouw 33 jaar –

Ik vond het fijn om naar Eline te gaan. Het was altijd heel druk in mijn hoofd, maar als ik bij Eline kwam zorgde ze dat ik de dingen die ik wou bewaren in een laatje deed en de dingen die weg moesten, die deed ze met haar handen weg toveren. Als mama en ik weer naar huis gingen was mijn hoofd weer leeg.

– jongen 9 jaar – 

Mijn dochter was depressief en had spanningshoofdpijn. Na een aantal sessies heeft ze geen spanningshoofdpijn meer en kreeg ze langzaam haar energie weer terug. Eline nam de klachten serieus en stelde mijn dochter op haar gemak. Mijn dochter vond het zo apart om haar lichaam zo te voelen reageren tijdens de behandeling. Ze kan weer genieten van alles wat om haar heen gebeurt en heeft weer vertrouwen in de toekomst

– moeder van een dochter van 14 jaar – 

Mijn dochter kan zich na een paar behandelingen beter beschermen tegen energieën van anderen. En het heeft gezorgd dat ze van haar schimmelinfectie geen last meer heeft. Ik had geen goed gevoel bij de hormoonzalf die ik kreeg. Het is gewoon geweldig om zelf te ervaren hoe het werkt.

– moeder van een dochter van 5 jaar –

Wil je meer informatie of een afspraak maken?  Dan kun je me bellen, mailen of via het contactformulier een vraag stellen. 

Praktijk voor Kinesiologie Eline

Praktijk voor Kinesiologie Eline

Gendringseweg 31

7122 LT Aalten

T: 06-10568144

info@elinevaags.nl

 

KvK nr: 74214578

BTW nr: NL001386817B98