Gratis

De 1e stap sessie

Schuif jij je eigen gezondheid en met name jouw pijntjes naar de 2e plaats? Is er altijd iets of iemand die meer aandacht nodig heeft? 

Wil jij heel graag veranderen? Maar je weet niet hoe? Ik ga graag een half uur met je in gesprek over jouw situatie en mogelijkheden. En je krijgt van mij direct waardevolle tips om mee aan de slag te gaan.

Hoe gaat het echt met jou?

Laat me je wakker schudden. Die pijntjes en vermoeidheid gaan niet vanzelf over.

Ga niet door tot het helemaal niet meer gaat. Trap nu even op de rem. En neem even tijd voor jezelf. Luister NU naar je lichaam. Het verteld je al langer dat je te weinig aandacht aan jezelf geeft.

Ik help je te luisteren naar je lichaam

Je lichaam geeft niet voor niets aan dat het genoeg is. Wat mag aandacht krijgen? Wat mag je anders gaan doen om het vol te houden? En om weer plezier terug te krijgen. Gewoon weer lekker in je vel te zitten. Rust te ervaren in je lichaam het je hoofd? Te weten wat je wilt doen en wat belangrijk voor je is.

  • 2x per maand plan ik een GRATIS – Zet de 1e stap sessie – 30 min online (twv € 47,00) in
  • Je krijgt van mij vooraf een vragenlijst om voor ons gesprek in te vullen. Vervolgens bespreken we samen waar je nu staat en waar je naar toe wilt. Je hoeft het niet alleen te doen.
  • In het gesprek geef ik je 3 waardevolle tips voor vermindering van jouw stress.
  • Is dit iets voor jou? Meld je dan nu aan en ik neem contact met je op.

Dit is wat ik jou gun

Ik gun je dat je energie overhoud om dat te doen wat je graag wilt doen, zonder pijntjes en met energie. 

Gun jij jezelf dat ook?

Zet dan vandaag nog de 1e stap en meld je aan voor de GRATIS 1e stap sessie.