Je zorgt 24/7 voor alles en iedereen

Uitrusten? Stilzitten? Me-time? Ach dat komt nog wel een keertje.

Maar het begint je op te breken.

Stress, pijntjes, onrust, vermoeidheid: je hebt er steeds vaker last van. En je komt er niet meer vanaf. Best zorgelijk.

Je lijft trapt al op de rem. Nu jij nog

Zal ik je helpen? Dan vind jij weer de gezonde balans tussen zorgen voor de ander en zorgen voor jezelf.

Kennismaken?

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Met een oriënterend gesprek kunnen we samen kijken op welke manier ik je het beste kan helpen en je vragen beantwoorden.

Wil je mijn manier van werken leren kennen?

Daarvoor bied ik de mogelijkheid aan om een kennismaking Maak kennis met de taal van je lichaam t.w.v. € 49,50  met mij te boeken. 

Je gaat ervaren hoe jij met je klachten aan de slag kan gaan. Ik geef je voor jouw hulpvraag 2 waardevolle tips waardoor jij direct handvatten krijgt om verder te kunnen.

Ik geef er 2 GRATIS weg per maand. Wil jij hiervoor in aanmerking komen? Klik dan even door op onderstaande link.

Actie : In de maanden augustus en september 2023 voor maar € 24,50 i.p.v. € 49,50

Voor meer informatie en het plannen van een afspraak klik op onderstaande link.

Direct aan de slag!

Leer hoe je jezelf voorrang geeft zonder de ander te kort te doen.

We gaan werken aan je persoonlijke doel. Wat wil je bereiken en waarom lukt dat niet? We kijken wat je lichaam te vertellen heeft en we ruimen blokkades op.

Workshop

Liever kennismaken in een kleine groep?

Je leert simpele technieken uit de kinesiologie, die al een groot effect hebben op je energie.

Technieken die jezelf iedere dag kunt toepassen om stress te verminderen.

Touch for Health cursus

Leer jezelf en anderen in balans brengen.

Je leert hoe je  met spiertesten en simpele stressreleasetechnieken jezelf en anderen weer in balans kunt brengen.

Alvast beginnen met pure zelfzorg?

Download mijn e-book met 15 relaxtechnieken die je thuis en op het werk kunt doen.

Zet de eerste stap om weer rust in je hoofd en je lijf te krijgen.

Ik kreeg weer rust

" Ik had last van vermoeidheid en slecht slapen, voelde me niet in balans. Collega tipte jou. Ik heb je website gelezen en dacht waarom niet, zo is het ook niks. Beetje sceptisch ging ik naar je toe, ik ben niet zweverig, dus ik dacht is dit wel iets voor mij? Eenmaal bij jou kwam er rust over me, je begreep me en liet me praten en huilen. Het luchtte op. Wat je deed begrijp ik niet, maar er kwamen goede dingen uit en het hielp. Ik ging weer beter slapen, was minder vermoeid en kom beter met stress moment omgaan. Dit voelde heel fijn. Je bent een fijn mens, stelde mij op mijn gemak en daardoor werd de drempel klein "
vrouw
57 jaar

Weer in balans en weet wat ik wil

"Ik zocht jou hulp toen ik op het punt was gekomen waarop ik mezelf volledig kwijt was. Ik wist niet meer wat ik nog leuk vond en wilde vooral rust in mijn lijf en hoofd. Ik heb de behandelingen als bijzonder ervaren. Heel apart hoe je lichaam hierop reageert. En met jou soms kritische vragen, ben ik flink aan het denken gezet. Dit bij elkaar heeft ervoor gezorgd dat ik weer balans en rust in mijn lijf en leven heb. Ik ben echt enorm goed geholpen en misschien nog wel belangrijker begrepen. Bedankt voor je hulp, geduld en luisterend oor. "
vrouw
35 jaar

Ik help je luisteren naar de stem van jou lichaam. Want je lijf zegt meer dan jij denkt.

Heb je vragen of wil je graag meer informatie?  Dan kun je me bellen, mailen of via het contactformulier een vraag stellen. 

Wil je een afspraak maken?  Je kunt me bellen, maar sneller is het om een afspraak te maken via de digitale agenda.

Volg je me al op facebook en instagram?
Kinesiologie Eline

Nieuwsgierig geworden?

Wil je meer weten over Kinesiologie of Praktijk voor Kinesiologie Eline? Meld je hieronder aan. Ik hou je graag op de hoogte.