Regelmatig last van een opgeblazen gevoel of last van buikpijn?

Heb jij vaak last van buikpijn, een opgeblazen gevoel, hoofdpijn, buikkrampen of onregelmatige ontlasting? Ben je vaak moe na het eten? Leef je al jaren met klachten en denk je die horen nu eenmaal bij mij daar is niets aan te doen?

Wist jij dat voedingsmiddelen je ook energie kunnen kosten i.p.v. energie geven? Of dat je een intolerantie kunt hebben voor een voedingsstof? 

Een allergie is een overdreven reactie op het immuunsysteem op een bepaalde stof of allergeen. Bij een  intolerantie gaat het vaak om de hoeveelheid van een stof die je verdragen kunt.

Een voorbeeld: Je hebt geen gluten allergie (coeliakie). Een boterham kun je prima eten. Maar na een bord pasta ’s avonds heb je toch een opgeblazen gevoel en buikkrampen. Vervang je deze pasta door glutenvrije pasta. Dan heb je er geen last van krampen. De hoeveelheid van een stof kan dus ook van invloed zijn. 

 

Met kinesiologie kun je uittesten om welke stoffen het gaat. Voedingsmiddelen, E-nummers of andere stoffen.  Soms weet je zelf al waar je last van hebt. Breng gerust mee waarvan je denkt last te hebben.

Ik kijk holistisch naar de klacht, dat betekent dat ik op zoek ga naar de oorzaak van de klacht. Deze kan ook  emotioneel of fysiek vlak liggen.

Met kinesiologie technieken brengen we het lichaam weer in balans.