Ben jij mantelzorger?

Mantelzorgers zijn geen beroepsmatige zorgverleners, maar geven zorg aan een hulpbehoevende omdat zij een persoonlijke band hebben met degene voor wie zij zorgen. Mantelzorgers zijn familieleden, vrienden, kennissen of buren. Veel mantelzorgers zijn overbelast. Hebben lichamelijke of fysieke problemen of slapen slecht. Omdat ze hun eigen behoeften uit het oog verliezen, of het gevoel hebben te kort te schieten. Ze hebben een enorm verantwoordingsgevoel voor de hulpbehoevende. Tijdens mijn studie heb ik in het 3e en in het 4e jaar een praktijk onderzoek mogen doen. Al snel werd duidelijk dat ik met deze bijzondere groep aan de slag wilde. Er is veel aandacht voor de hulpbehoevende. Maar wie heeft aandacht voor de mantelzorger? Gelukkig komt er steeds meer aandacht voor deze groep. Maar voor de mantelzorger zelf, is het nog lastig om aandacht aan zichzelf te geven. Ik kan je daarbij ondersteunen.

Met kinesiologie laat ik je weer een stukje naar jezelf luisteren. Ontdekken wat jouw behoeften zijn.  Zodat jij weer “lekker in je vel” komt! 

Reacties van mantelzorgers

Wat heeft een kinesiologiebehandeling mij opgeleverd:

  • Ik ben meer naar mezelf gaan luisteren. Ik kan mezelf meer aandacht geven. Ik doe er ook toe!
  • Ik heb minder paniek en kan rustiger naar de situatie kijken. En weloverwogen beslissingen nemen, waar ik zelf achter sta.
  • Ik slaap beter waardoor ik meer energie heb.
  • Ik kan beter mijn eigen ruimte innemen. Ik trek me niet alles persoonlijk meer aan.

Wil je meer informatie of een afspraak maken?  Dan kun je me bellen, mailen of via het contactformulier een vraag stellen. 

Praktijk voor Kinesiologie Eline

Praktijk voor Kinesiologie Eline

Gendringseweg 31

7122 LT Aalten

T: 06-10568144

info@elinevaags.nl

 

KvK nr: 74214578

BTW nr: NL001386817B98